tirsdag 25. august 2015

Fwd: Salg av lodd i DFIs billotteri


Salg av lodd i DFIs billotteri

Vel overstått sommerferie. Nå er de fleste DFI-lagene i gang med trening og kamp. I disse dager tar vi i bruk to nye kunstgressflater: Frogn KG ble klar for bruk denne helgen. Nye Seiersten stadion planlegges åpnet 5. september med BadebyCup og kamp DFI - Ås. Dette betyr en stor forbedring av banekvalitet og -kapasitet. Det er bare å glede seg!

I tillegg pågår en prosess om muligheten for å gjenbruke kunstgresset fra Frogn KG på Høiås. Det er en sjanse vi ønsker å benytte, og det blir trolig avklart i løpet av en måneds tid. Her blir det aktuelt med dugnadsinnsats og vi kan bli utfordret på å bidra økonomisk (som vi ikke har mulighet til akkurat nå).

DFIs fotballotteri pågår. Hovedgevinsten er en e-Golf, og vi selger 5000 lodd á 200 kr. Salgsperioden er fram til 1. oktober. Formålet med lotteriet er å sikre et økonomisk handlingsrom til sportslige aktiviteter, nedbetaling av gjeld og etablering av en viss egenkapital. Loddsalget er så langt gjennomført av A-lagsgruppa, styret og noen ildsjeler. For å utnytte inntektspotensialet - et overskudd på over 700 000 kr - må hele fotballgruppa bidra. Selger vi 3-4 lodd pr spiller er vi i mål! For å komme i gang leverer lotteriansvarlig Gro Paulsen ut lodd til alle lagene kommende uke:

En presisering basert på noen spørsmål: Overskuddet fra lotteriet skal gå til HELE fotballgruppa - ikke A-laget. Styret legger opp til et ekstraordinært årsmøte i november. Der vil vil foreslå budsjett for 2016 - herunder disponering av overskuddet. Med en solid innsats i form av loddsalg fram til 1. oktober vil vi faktisk kunne diskutere og prioritere muligheter framover.

- Onsdag 19. august kl 1900-2130 på Frogn KG ifm A-lagets kamp mot Skeid 2.

- Torsdag 20. august kl 1800-1930 på Seiersten.

Vi ber det enkelte lag møte opp og hente lodd, og selge disse innen 1. oktober. Det pågående billotteriet gir oss mulighet til forbedring av økonomien, slik at vi kan forbedre organisering og aktiviteter. Denne muligheten må vi benytte.

Mvh

Arild Dregelid

Leder DFI fotball

URL:http://www.dfi.no
Brukernavn:WesseA1
 Glemt passord?
Besøk vår hjemmeside på www.dfi.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar